Vi är ett företag som finns i hela landet där våra medarbetare tillsammans varje dag gör livet lite enklare för våra kunder. Vår ambition är att erbjuda den bästa personliga assistansen med fokus på dig och dina behov.

Hos oss är du inte en i mängden!

Curama Assistans är en privat samordnare av personlig assistans som tar emot uppdrag i hela Sverige. Vår verksamhet omfattar samordning av personlig assistans till personer med funktionsnedsättning enligt LSS och innehar tillstånd från inspektionen för vård och omsorg (Ivo).


Vi ansvarar för att ge er en relationsbaserad personlig assistans där våra assistenter gör allt för att du ska kunna leva ett så bra liv som möjligt oavsett funktionsnedsättning. Hos oss är du inte en i mängden utan du är unik och förtjänar att bli behandlad därefter!

Hela vårt företag bygger på ett stort engagemang hos våra medarbetare. Vi är lyhörda och tillgängliga och arbetar utifrån våra tre grundpelare: Trygghet, Respekt och Flexibilitet, vilket också återspeglas i våra värderingar. Det bygger också på en bred kunskap inom relevant lagstiftning, ekonomi och sociala frågor. Vi tror att dialogen oss emellan ökar förståelsen och skapar en god grogrund för ett givande samarbete. Vi är lyhörda för dina önskemål och möter upp där du befinner dig. Hos oss kan du vara trygg att du får den bästa assistansen och att vi finns här för dig.

Kontakta oss gärna om du vill veta mer eller boka ett möte. Antingen genom att ringa, maila eller fylla i kontaktformuläret.

Visselblåsning - Rapportera om missförhållanden

Vi är måna om att göra rätt och att upprätthålla våra medarbetares, samarbetspartners och allmänhetens förtroende för oss och vår verksamhet. Vi vill därför göra allt vi kan för att upptäcka och hindra eventuella missförhållanden i vår verksamhet så tidigt som möjligt. I vår visselblåsartjänst kan du lämna en rapport om misstanke om allvarliga missförhållanden.

Rapporter som inkommer via visselblåsartjänsten går till personalansvarig som avgör om de är lämpliga att utreda ärendet eller om den fortsatta hanteringen av rapporten ska överlämnas till en annan oberoende part. Detta kan till exempel vara fallet om ärendet berör en av mottagarna.

Genom visselblåsartjänsten kan du vara helt anonym när du lämnar din visselblåsning. Din rapport kommer att vara krypterad och inga IP-adresser kan spåras.

För att säkerställa din anonymitet – tänk på följande:

Skriv av den här länken och skriv in i din webb-läsare.

Använd inte företagets dator eller nätverk.

Visselblåsning

CURAMA ASSISTANS

Vi är ett företag som finns i hela landet där våra medarbetare tillsammans varje dag gör livet lite enklare för våra kunder. Vår ambition är att erbjuda den bästa personliga assistansen med fokus på dig och dina behov.

Örebro
Curama Assistans
Boställsvägen 1
70227 Örebro
019-25 24 00
072-312 30 43
info@curamaassistans.se

Södertälje
Curama Assistans
Brunnsängsvägen 10
152 42 Södertälje
019-25 24 00
072-312 30 43
info@curamaassistans.se