Curama är ett assistansbolag som finns i hela landet. Är du i behov av personlig assistans eller känner någon som är i behov av personlig assistans? Då är ni varmt välkomna att höra av er till oss! 

Att välja Curama Assistans

VALFRIHET & INFLYTANDE
Du är med och utformar din assistans, bestämmer hur dagarna ska se ut och hur du vill leva ditt liv. Du är med och väljer dina personliga assistenter.

KONTAKTPERSON
Hos Curama assistans får du en egen kontaktperson som du alltid kan vända dig till för frågor och funderingar. Tillsammans samordnar ni assistansen och ser till att alla behoven tillgodoses.

ARBETSMILJÖ
Vi på Curama assistans arbetar för att uppnå en god arbetsmiljö för dina personliga assistenter. Vi anser att god hälsa och välmående skapar en bättre och roligare arbetsplats. Glad personal skapar bättre arbetsmoral som bidrar till en tryggare och roligare assistans

JURIDISK RÅDGIVNING
Vi hjälper dig med allt kring ansökningar av assistanstimmar till kontakt med myndigheter. Vi har erfarenhet av att arbeta med barn, ungdomar och vuxna med olika hjälpbehov och kan se över ditt totala behov av hjälp för att du ska kunna leva ett liv som andra.

UTBILDNINGAR
Utbildningar för dina personliga assistenter ser vi som en självklarhet. Utveckling och kunskap skapar en bättre trygghet för dig och dina personliga assistenter.

TRYGGHET FÖR ASSISTENTERNA
Vi har försäkringar, goda villkor och en trygg anställning för våra personliga assistenter. Det är faktorer som bidrar till att dina assistenter trivs och känner sig trygga i sitt arbete.

CURAMA ASSISTANS

Vi är ett företag som finns i hela landet där våra medarbetare tillsammans varje dag gör livet lite enklare för våra kunder. Vår ambition är att erbjuda den bästa personliga assistansen med fokus på dig och dina behov.

Örebro
Curama Assistans
Boställsvägen 1
70227 Örebro
019-25 24 00
072-312 30 43
info@curamaassistans.se

Södertälje
Curama Assistans
Brunnsängsvägen 10
152 42 Södertälje
019-25 24 00
072-312 30 43
info@curamaassistans.se